ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί  γονείς και κηδεμόνες,
Σε συνέχεια μηνύματος του Υπουργείου Παιδείας που αφορά την ασύγχρονη και σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση , θα θέλαμε να μας ενημερώσετε με mail στο [email protected] , ποιοι διαθέτουν οπτικοακουστικό υλικό στο σπίτι τους ( tablet, laptop ή υπολογιστές με web camera , μικρόφωνο κλπ.). Αυτό θα κρίνει και τον αριθμό των μαθητών που μπορούν να παρακολουθήσουν σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Οι υπόλοιποι , που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ( όχι πρόσβαση στο internet, όχι υπολογιστή με κάμερα ή άλλο μέσο με ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο) , θα παρακολουθούν την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω των e-class που θα δημιουργήσουν οι καθηγητές τους.
Το σχολείο είναι ανοιχτό καθημερινά με την παρουσία της Διευθύντριας , του Υποδιευθυντή και τις επόμενες ημέρες με την ομάδα στήριξης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης . Η επικοινωνία φυσικά γίνεται με όλα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί το τελευταίο διάστημα λόγω της εξάπλωσης του κορονοιού.
Η κατάσταση αυτή είναι πρωτόγνωρη για όλους μας. Με καλή θέληση , διάθεση και υπομονή , μπορούμε να καταφέρουμε ένα θετικό κλίμα και μια διαρκή επικοινωνία που θα στηρίξει και θα κρατήσει ζωντανή την μαθησιακή διδασκαλία. Να τονίσουμε βέβαια, ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κατά πρόσωπο διδασκαλία στην τάξη.
Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Μπαλαμώτη Ευαγγελία
 

Μοιραστείτε

Περισσότερα άρθρα