ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,
Η  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΕΕΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΣΔ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/03/2020
Στο σχολείο μας έχουν εγγραφεί στο ΠΣΔ μόνο 83 μαθητές. Οι περισσότεροι στη Β΄ Γυμνασίου, λιγότεροι στη Γ ΄(με πολύ λίγες εγγραφές από το Γ1 ) και αρκετά λιγότερες στην Α΄ Γυμνασίου.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ  , ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-3-2020 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ .
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ Ή ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΙΛ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ.
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ  ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.
Επίσης , να σας ενημερώσω ότι η e-Class  του Γυμνασίου Ιωλκού είναι:
https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=2285
Αντιγράφετε το link αυτό στον browser σας και μεταβαίνετε στην ιστοσελίδα της ηλεκτρονικής τάξης μας. Εκεί , οι καθηγητές του σχολείου έχουν αναρτήσει και θα συνεχίσουν να το κάνουν , υλικό για κάθε μάθημα και κάθε τάξη. Οι μαθητές μπορούν να κατεβάζουν, να εκτυπώνουν και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των φυλλαδίων. Η αλληλεπίδραση θα γίνεται είτε με προσωπική επικοινωνία με τον καθηγητή ή μέσω του mail του σχολείου.
Επίσης από τη Δευτέρα 30-3-2020 ξεκινούν τα μαθήματα με τη μέθοδο της σύγχρονης εκπαίδευσης . Θα  ενημερωθείτε αύριο μέσω μηνύματος στα mails σας για την ώρα και τα τμήματα που ξεκινούν την τηλεδιδασκαλία.
Για οποιαδήποτε απορία , μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά , πρωινές  ώρες στο 2421046750  (τηλέφωνο του σχολείου) ή μέσω μηνύματος στο mail του σχολείου: [email protected]
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και την κατανόηση.
Με εκτίμηση ,
Μπαλαμώτη Ευαγγελία

Μοιραστείτε

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram

Περισσότερα άρθρα