ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και παιδιά,
Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας το σχολείο μας, όπως και όλα τα σχολεία της ελληνικής επικράτειας, θα παραμείνει κλειστό έως τις 24/3 /2020. Το μέτρο έχει προληπτικό χαρακτήρα και έχει σαν σκοπό να ελαχιστοποιήσει την πιθανή μετάδοση του νέου ιού Covid-19 .
Για να καταστεί αυτό εφικτό θα πρέπει να περιοριστούν οι επαφές και οι έξοδοι ώστε να μην υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη μετάδοση.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ αλλά σε έναν ιδιότυπο αυτοπεριορισμό που στοχεύει στην προστασία μας και στην προστασία των ανθρώπων που αγαπάμε.
Η σοβαρότητα για την αντιμετώπιση της κατάστασης είναι επιβεβλημένη. Συνεπώς φροντίστε όσο το δυνατόν περισσότερο για την τήρηση των οδηγιών.
Αυτό σημαίνει ότι είναι περισσότερο ουσιαστικό σε αυτή τη φάση τα παιδιά να διαβάσουν λογοτεχνικά βιβλία, να κάνουν παιχνίδια με λέξεις (κρεμάλα, σκραμπλ , ηλεκτρονικά στο σπίτι κ.λ.π ) και με αριθμούς, παρά να αναζητήσουν τους φίλους τους σε καφετέριες και ομαδικές συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους.
Για οποιαδήποτε απορία ή ό,τι άλλο χρειαστείτε από τη δομή του σχολείου, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του σχολείου καθώς θα είναι ανοιχτό καθημερινά με την παρουσία της Δ/ντριας ή του Υποδ/ντη

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ 26/3 .
Καλή δύναμη με υγεία και καλή επάνοδο στο σχολείο!

Μοιραστείτε

Περισσότερα άρθρα