ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

  1. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγω των 2 ημερών κατάληψης των μαθητών του σχολείου μας, ο σύλλογος διδασκόντων μετά από συνεδρίαση αποφάσισε να ακυρωθεί ο προγραμματισμένος περίπατος του Νοεμβρίου και επίσης την ημέρα της γιορτής για την ημέρα του Πολυτεχνείου να γίνουν μαθήματα κανονικά( αναπλήρωση μαθημάτων). Οι παραπάνω αποφάσεις είναι προβλεπόμενες και σύννομες με τον κανονισμό λειτουργίας των σχολείων και δεν έχουν τη μορφή “τιμωρίας” ή “εκδίκησης” προς τη μαθητική κοινότητα.
  2. Σας επισυνάπτω στο μήνυμα αυτό ένα πίνακα με τις δυνατές ώρες ενημέρωσης σας για την πρόοδο των μαθητών από κάθε εκπαιδευτικό. Λόγω της έλλειψης εκπαιδευτικών δύο ειδικοτήτων , το πρόγραμμα αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Εννοείται ότι παρόλα αυτά μπορείτε να τηλεφωνείτε και να ενημερώνεστε όποια ημέρα μπορείτε σε περίπτωση κολλύματος σας λόγω εργασίας.
  3.  Έχει περάσει ένα εύλογο διάστημα λειτουργίας του 1ου τριμήνου και έχουν παρατηρηθεί συμπεριφορές παιδιών που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του μαθητή . Μετά από αυτό ο σύλλογος διδασκόντων , μετά από πρότασή μου, αποφάσισε να  προγραμματίσει μια συγκέντρωση-ομιλία την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 στις 5.30 το απόγευμα για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Β΄Γυμνασίου και στις 6:30 για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της  Γ΄Γυμνασίου αντίστοιχα.Η συγκέντρωση αυτή έχει το ρόλο της ενημέρωσης και φιλικής συζήτησης γονέων και καθηγητών για το καλύτερο των παιδιών μας.Μετά από αυτό κατανοείτε ότι η παρουσία όλως σας κρίνεται απαραίτητη. http://blogs.sch.gr/gymiolko/files/2019/11/ΩΡΕΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΓΟΝΕΩΝ.xlsxΕίμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,
Μπαλαμώτη Ευαγγελία

Μοιραστείτε

Περισσότερα άρθρα