Σήμερα το πρωί στο σχολέιο μας πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2017-2018 μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης τόσο απο τους μαθητές της Γ΄Γυμνασίου που αποχαιρετούν το Γυμνάσιο , όσο και απο τους καθηγητές του σχολέιου.
Αποχαιρετήσαμε επίσης τους εξαίρετους συναδέλφους και καθηγητές κο Ντάσιο Δημήτρη και κα Πλακιά Βίκυ που συνταξιοδοτούνται και τους ευχόμαστε καλή αρχή στην νέα σελίδα της ζωής τους.
Η γιορτή ξεκίνησε με την παρουσίαση των αποτελε΄σματων των προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς . Στη συνέχεια , υπο τυην καθοδήγηση της κας Αποστολοπούλου Κατερίνας, μουσικού του σχολείου μας, παρουσιάστηκαν απο τη χορωδία τραγούδια απο τον ελληνικό κινηματογράφο συνοδευόμενα απο μικρά βίντεο απο ελληνικές ταινίες . Επίσης με τη βοήθεια της κας Κυριάκου Ελένης τα παιδιά παρουσιάσαν σκετσάκια απο αποσπάσματα ταινιών του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.
Ακολούθησαν δύο λόγια απο τους μαθητές της Γ΄Γυμνασίου και ο αποχαιρετιστήριος λόγος απο την Διευθύντρια του σχολείου Μπαλαμώτη Ευαγγελία. Στο τέλος μια έκπληξη περίμενε τους μαθητές καθώς η κα Κυριάκου προσφώνησε το κάθε μαθητή με ένα στιχάκι που αναφερόταν σε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του.
Παιδιά ν αείστε καλοτάξιδοι!!!! Πάντα ενωμένοι, πάντα φιλοδοξοι , ονειροπόλοι και διεκδικητικοί στους στόχους σας. Η ζωή σας ανήκει…

Μοιραστείτε

Περισσότερα άρθρα