Θεατρική παράσταση για τον Ρήγα Φεραίο

IMG-a99977b3d49acbc0ca4d13afaecaa4dd-V

Το Γυμνάσιο Ιωλκού σε σύμπραξη με το Γυμνάσιο Στεφανοβικείου και το 4ο Γυμνάσιο Βόλου και με κοινό θέμα ομίλου “Στα χνάρια του Ρήγα Φεραίου”, πρόκειται να υλοποιήσει θεατρική παράσταση με τίτλο”Μια φορά κι έναν καιρό ….είναι ο Ρήγας” το Σάββατο 1 Απριλίου στις 18:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Το θεατρικό γράφτηκε από την φιλόλογο εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Ιωλκού, Ελένη Κυριάκου, ο θίασος αποτελείται από μαθητές του σχολείου μας , οι μαθητές του Γυμνασίου Στεφανοβικείου έγραψαν στίχους οι οποίοι με τη σειρά τους μελοποιήθηκαν και εκτελούνται από μαθητές του 4ου Γυμνασίου Βόλου .

Μια δράση που σχεδιάστηκε και υλοποιείται με πολύ μεράκι και δουλειά από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων !

  1. Σας περιμένουμε στην εκδήλωσή μας με μεγάλη μας χαρά να καμαρώσουμε και να ενθαρρύνουμε τους μαθητές

Μοιραστείτε

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Περισσότερα άρθρα

Επίσκεψη στο Βελεστίνο

Σήμερα , οι μαθητές μέλη του ομίλου ” Στα χνάρια του Ρήγα Φεραίου” μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους , επισκέφτηκαν το Βελεστίνο....

περισσότερα
Υποτροφίες γυμνασιου Ιωλκού

Χορήγηση υποτροφιών

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 23ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023 ΤΗΣ 30-01-2023 Θέμα 4ο: Χορήγηση, κατά το σχολικά έτη 2018-19 & 2019-20, υποτροφιών σε...

περισσότερα