Επίσκεψη στο Βελεστίνο

Βελεστίνο 14

Σήμερα , οι μαθητές μέλη του ομίλου ” Στα χνάρια του Ρήγα Φεραίου” μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους , επισκέφτηκαν το Βελεστίνο. Μας υποδέχτηκε στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κος Δ. Νασίκας, όπου με αμεσότητα και θετική διάθεση , μίλησε στους μαθητές δίνοντας πληροφορίες για το Βελεστίνο και τη ζωή του Ρήγα Βελεστινλή. Επίσης , δώρισε στον όμιλο σημαντικά βιβλία σχετικά με το θέμα μας, όπου θα πλαισιώσουν την βιβλιοθήκη των σχολείων μας.

Επίσκεψη Στο Βελεστίνο

Στη συνέχεια επισκέφτηκαμε το εντυπωσιακό Εκθεσιακό Κέντρο Ρήγα Φεραίου όπου μέσω μιας πραγματικά ενδιαφέρουσας ξενάγησης πήραμε ένα μικρό δείγμα της μεγαλειώδους και πολύπλευρης προσωπικότητας του εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή.
Κλείσαμε την εκπαιδευτικη μας επίσκεψη με μια σύντομη περιήγηση στην Υπέρεια Κρήνη θαυμάζοντας για ακόμη μια φορά την ιστορία του τόπου.

Επικεψη Βελεστίνο 2

Ο όμιλος ” Στα χνάρια του Ρήγα Φεραίου”, αποτελεί μια κοινή δράση της σύμπραξης των Γυμνασίου Ιωλκού, Γυμνασίου Στεφανοβικείου και του 4ου Γυμνασίου Βόλου.
Ευχαριστούμε ολόψυχα τον δήμαρχο κο Νασίκα για τη θερμή υποδοχή του καθώς και την κα Βασιλική Τρακη , μουσειολογο – ξεναγό μας στο εκθεσιακό κέντρο.
Μείνετε συντονισμένοι ! Ακολουθούν κι άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις !!!

Μοιραστείτε

Περισσότερα άρθρα