Τη Δευτέρα και Τρίτη 23 και 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της ομάδας του Περιβαλλοντικού Προγράμματος του Γυμνασίου Ιωλκού στο ΚΠΕ Γρεβενών.
Στο ΚΠΕ Γρεβενών μας περίμεναν με ενθουσιασμό , το πρωί μας παρουσίασαν το θεωρητικό κομμάτι κι αφού μας πρόσφεραν σάντουιτς με χυμό, πήγαμε στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενήθήκαμε απο το ΚΠΕ πάντα, που ήταν πράγματι υπέροχο…Το απόγευμα πήγαμε για το πρακτικό κομμάτι και στη συνέχεια για καφέ και φαγητό.
Την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε μετά το πρωί με πρώτο προορισμό το μουσείο ΠΑλαιοντολγίας στη Μηλια Γρεβενών όπου είδαμε τα μοναδικά και σπάνια ευρήματα μαμούθ …Απο κει κατευθυνθήκαμε στη Ζιάκα όπου ψάξαμε για κοχύλια και άλλους οργανισμούς, κι απο κεί στο Σπήλαιο με το βιωματικό κομμάτι του προγράμματος να ολοκληρώνεται. Εκεί φάγαμε και πήραμε το δρόμο της επιστροφής.
Ευχόμαστε κι ελπίζουμε τα επόμενα προγράμαμτα να είναι το ίδιο πετυχημένα όσο αυτό.
ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Υπόδειγμα_1 αίτησης_δήλωσης μαθημάτων 2023_24
περισσότερα